Slow Cooker Texas Pulled Pork
Slow Cooker Texas Pulled Pork może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6126 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka tymianku, oleju roślinnego, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Podobne przepisy to Slow Cooker Texas Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina.
Instrukcje
Wlać olej roślinny na dno wolnej kuchenki.
Pieczeń wieprzową włożyć do wolnej kuchenki, wlać sos barbecue, ocet jabłkowy i rosół z kurczaka. Wymieszać z brązowym cukrem, żółta musztarda, sos Worcestershire, chili w proszku, cebula, czosnek, i tymianek. Przykryć i gotować na wysokiej, aż pieczeń strzępy łatwo widelcem, 5 do 6 godzin.
Wyjmij pieczeń z wolnej kuchenki i rozdrobnij mięso za pomocą dwóch widelców. Wrzuć rozdrobnioną wieprzowinę do powolnej kuchenki i wymieszaj mięso z sokami.
Wnętrze obu połówek bułek hamburgerowych posmarować masłem. Toast bułki, masło Side down, na patelni na średnim ogniu, aż złoty kolor. Łyżka wieprzowiny do opiekanych bułek.