Slow-Cooker słodko-słony mostek wołowy

Slow-Cooker słodki i pikantny mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Mieszanka soli, karton bulion wołowy, szybkie mieszanie mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Sweet & Sour Beef Mostek, Slow-Cooker Pikantny Gulasz Mostek, oraz Slow Cooker Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem mąki w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, krojenie wołowiny, aby dopasować, jeśli to konieczne.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin.
Wyjąć wołowinę na ciepły talerz; przykryć folią aluminiową. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Ubić mąkę do gorącego płynu do gotowania, za pomocą trzepaczki drucianej. Przykryć i gotować 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje.
Wołowinę pokroić na 8 porcji; podawać z sosem.