Slow-Cooker szwajcarski stek z sosem Chipotle Chile

Slow-Cooker szwajcarski stek z sosem Chipotle Chile
Slow-Cooker szwajcarski stek z sosem Chipotle Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 185 kalorii, 28g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, chipotle chiles w sosie adobo, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Swiss Steak, Swiss Steak Slow Cooker, oraz Slow-Cooker Swiss Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łyżka zupa do 4 do 5-quart powolnej kuchenki. Top z wołowiną okrągły stek, krojenie na kawałki, jeśli to konieczne, aby umieścić w jednej warstwie. W małej misce, połączyć brązowy cukier, ketchup, chiles i czosnek; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Okrągły StekOkrągły Stek
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posmaruj wołowiną. Top z pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WołowinaWołowina
3
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 9 godzin.
4
Około 10 minut przed podaniem dodać paprykę. Przykryć; gotować dodatkowe 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
5
Aby służyć, Usuń wołowinę z powolnej kuchenki; umieść na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
WolnowarWolnowar
6
Pokroić na kawałki wielkości porcji.
7
Podawać wołowinę z sosem z powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn