Slow-Cooker Swiss Steak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Slow-Cooker Swiss Steak. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 594 kalorie, 43g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.24 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, brązowy sos mix, seler, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Swiss Steak, Swiss Steak Slow Cooker, oraz Slow Cooker Swiss Steak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cebulę w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence. Ułóż ononiony wołowe, nakładające się, aby pasowały w razie potrzeby.
Posypać sosem mix (suchy) na wołowinę.
Wlać sok warzywny na wszystko.
Umieścić seler na wierzchu.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Około 15 minut przed podaniem gotuj makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podawać sos, warzywa i wołowinę nad makaronem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.