Slow-Cooker Swiss Steak

Slow-Cooker Swiss Steak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Slow-Cooker Swiss Steak. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 594 kalorie, 43g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.24 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, brązowy sos mix, seler, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Swiss Steak, Swiss Steak Slow Cooker, oraz Slow Cooker Swiss Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence. Ułóż ononiony wołowe, nakładające się, aby pasowały w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Posypać sosem mix (suchy) na wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
3
Wlać sok warzywny na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WarzywnySok Warzywny
4
Umieścić seler na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
5
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
6
Około 15 minut przed podaniem gotuj makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
7
Podawać sos, warzywa i wołowinę nad makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
SOSSOS
WołowinaWołowina

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn