Slow-Cooker Sweet & Sour Pork

Slow-Cooker Sweet & Sour Pork
Slow-Cooker Sweet & Sour Pork może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 2526 kalorii, 134g białka, oraz 24g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalny sos barbecue, schab wieprzowy, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Slow Cooker słodko-kwaśna wieprzowina, Wieprzowina słodko-kwaśna, oraz Slow Cooker słodko-kwaśna wieprzowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso umieścić w powolnej kuchence; wierzch z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Dodać bulion i sos barbecue; wymieszać. Pokrywa z pokrywką. Gotować na niskich 6 do 7 godzin (lub na wysokich 4 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Wymieszać pozostałe składniki. Gotować, pod przykryciem, na niskim 45 min. albo dopóki ryż nie będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia71
Magazyn