Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać powolne kuchenka stek Chili spróbować. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 558 kalorii, 39g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Mieszanka czosnku, mąki, fasoli nerkowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Slow Cooker Steak Chili, Slow-Cooker Steak and Black Bean Chili, oraz Slow-Cooker Steak and Black Bean Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowa wołowina, cebula i czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać mieszaninę wołowiny do 5-quart powolnej kuchence. Wymieszać w jednej szklance wody i kolejnych 9 składników; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Mąkę, mąkę kukurydzianą i pozostałą wodę połączyć w małej misce, ubijając, aż będzie gładka.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.