Slow-Cooker Steak and Black Bean Chili
Slow-Cooker stek i Black Bean Chili jest bezmleczne danie główne. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 402 kalorie, 47g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, sos pomidorowy, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow-Cooker Steak and Black Bean Chili, Slow Cooker Black Bean Indyk Chili, oraz Wolnoopalaczowa wołowina i Chili z czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wołowiny.
Pokroić wołowinę w kostkę 3/4 cala. W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wołowinę i mieszankę zupy (na sucho). Wymieszać pozostałe składniki.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.