Slow-Cooker Spicy Black Bean and Barbecue Chili

Slow-Cooker Spicy Black Bean and Barbecue Chili
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Slow-Cooker Spicy Black Bean i Barbecue Chili może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wodę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Pikantna Czarna Fasola Barbecue Chili, Slow Cooker Dynia Czarna Fasola Chili, oraz Slow-Cooker Steak and Black Bean Chili.

Instrukcje

1
Podgrzać fasolę i 10 szklanek wody do wrzenia w 4-quart holenderski piekarnik; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu 10 minut; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę i czosnek ugotować na oleju około 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i jasnobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
4
Umieścić fasolę w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Dodaj 4 szklanki wody i mieszanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 10 do 12 godzin lub aż fasola będą miękkie. Wymieszaj pomidory, sos barbecue, chili, sos adobo i mrożone kruszonki warzywne. Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Veggie KruszyVeggie Kruszy
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Mozzarellą)(można Zastąpić Mozzarellą)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
7
Podawać chili posypane papryką i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Boneshaker Old Vine Zinfandel z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Boneshaker Old Vine Zinfandel
Boneshaker Old Vine Zinfandel
Żywy rubinowy kolor w szkle, ten Zinfandel 2018 otwiera się aromatami wiśni, prażonego dębu, odrobiną skóry i nutami przypraw. Na podniebieniu doskonale dojrzałym aromatom owoców czerwonej jagody towarzyszy bezszwowa struktura, delikatne utrzymujące się smaki przypraw i smaczne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn