Slow Cooker Southern Lima fasola i szynka
Slow Cooker Southern Lima fasola i szynka może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, mięso z szynki z kości, sól czosnkowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Prosta fasola Południowa Lima: idealna Strona do obfitych południowych posiłków, Szynka Wolnoopalająca W Stylu Południowym, oraz Slow Cooker Southern Barbecue wieprzowina na bułce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć fasolę lima w 2 ćwiartkach wody w dużej misce przez 8 godzin lub przez noc. Następnego dnia odsączyć fasolkę Limy i wstawić do powolnej kuchenki z cebulą, szynką i szynką.
Wlać 3 szklanki wody lub w razie potrzeby przykryć.
Umieść pokrywkę na kuchence, Ustaw na wysoką i gotuj przez 3 godziny.
Wymieszać przyprawy Cajun, czarny pieprz, sól czosnkowa, i pieprz cayenne; Ustaw kuchenkę na niskim poziomie i gotować, aż fasola i mięso są bardzo miękkie, o 4 więcej godzin.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.