Slow-Cooker Salsa Chili

Slow-Cooker Salsa Chili
Przepis Slow-Cooker Salsa Chili jest gotowy w około 8 godzin i 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, sos pomidorowy, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Slow-Cooker Salsa Chili, Slow-Cooker Beefy Salsa Chili, oraz Łatwa powolna kuchenka Chili z salsą awokado.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W powolnej kuchence 3 - do 4-kwartowej wymieszaj mieszaninę wołowiny i pozostałe składniki, z wyjątkiem fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
4
Wymieszać z fasolą. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 5 minut dłużej lub aż fasola są gorące. Top z serem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller Brut Cava wykazuje aromaty zielonego jabłka i cytrusów. W ustach ma ostre, świeże smaki z nutami cytrusowo-limonkowymi i odrobiną słodyczy. Smakuje świeżo, czysto i nerwowo.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn