Slow-Cooker Salsa Chili
Przepis Slow-Cooker Salsa Chili jest gotowy w około 8 godzin i 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, sos pomidorowy, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Slow-Cooker Salsa Chili, Slow-Cooker Beefy Salsa Chili, oraz Łatwa powolna kuchenka Chili z salsą awokado.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
W powolnej kuchence 3 - do 4-kwartowej wymieszaj mieszaninę wołowiny i pozostałe składniki, z wyjątkiem fasoli.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Wymieszać z fasolą. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 5 minut dłużej lub aż fasola są gorące. Top z serem i cebulą.