Slow-Cooker Root Beer Barbecue Kanapki Z Wołowiną

Slow-Cooker Root Beer Barbecue kanapki z wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 37g białka, oraz 11g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sos barbecue, piwo korzenne, pieczeń z rumu wołowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo korzenne, można śledzić to danie główne z Root Beer Float Fudge jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sunday Slow Cooker: Grill Beer Duszona Wołowina, Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną, oraz Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wołowinę. W 4-filiżance miarki lub miski, wymieszać 1 1/2 szklanki sosu barbecue i piwa korzennego; wlać wołowinę.
Przykryć; gotować na małym ogniu 10 do 12 godzin.
Około 20 minut przed podaniem wyjąć wołowinę z powolnej kuchenki; umieścić na dużym talerzu.
Wlać soki z powolnej kuchenki do 12-calowej patelni. Gotować na średnim ogniu około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soki zostaną zagęszczone i zredukowane do około 3 filiżanek. W międzyczasie, rozdrobnić wołowinę z 2 widelcami; powrót do powolnej kuchenki.
Wymieszać pozostałe 1/2 Puchar sos barbecue do zmniejszonych soków na patelni; wlać na rozdrobnioną wołowinę w powolnej kuchence. Wymieszać sól i pieprz do smaku. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny do każdej bułki.