Slow-Cooker Roast Beef Hash

Slow-Cooker Roast Beef Hash
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać powolne kuchenka pieczeń wołowa Hash spróbować. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 40g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy sos mix, ziemniaki O ' Brien, groszek valley i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, Slow Cooker Pieczeń Wołowa, oraz Pieczeń Wołowa Wolnoopalająca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolne kuchenka, warstwa cebula, wołowina, sól, pieprz i suchy sos wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SOSSOS
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Zalać wszystko wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 do 9 godzin. Tymczasem rozmrozić ziemniaki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Około 30 minut przed podaniem wymieszać rozmrożone ziemniaki i mrożony groszek. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 25 do 30 minut lub aż ziemniaki i groszek będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
GrochGroch

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn