Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać powolne kuchenka pieczeń wołowa Hash spróbować. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 40g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy sos mix, ziemniaki O ' Brien, groszek valley i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, Slow Cooker Pieczeń Wołowa, oraz Pieczeń Wołowa Wolnoopalająca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 3 1/2 - do 4-quart powolne kuchenka, warstwa cebula, wołowina, sól, pieprz i suchy sos wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
SOS
Cebula
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Zalać wszystko wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 do 9 godzin. Tymczasem rozmrozić ziemniaki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
4
Około 30 minut przed podaniem wymieszać rozmrożone ziemniaki i mrożony groszek. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 25 do 30 minut lub aż ziemniaki i groszek będą miękkie.