Slow Cooker Ranch-Style Pinto Beans
Slow Cooker Ranch-Style Pinto Beans może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 372 kalorie, 26g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos pomidorowy, ocet jabłkowy, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Pinto Beans, Slow Cooker BBQ Pinto Beans, oraz Slow Cooker Pinto Sałatka z fasoli, pomidorów i cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić fasolę w dużej misce i odebrać je, odrzucając wszelkie złamane fasoli lub kamieni. Przykryć fasolę co najmniej 3 cale zimnej wody i pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 8 godzin.
Odcedzić w durszlaku i umieścić w 3-quart lub większej powolnej kuchence.
Dodać pozostałe odmierzone składniki z wyjątkiem szynki i mieszać do połączenia. Nestle szynkę hock w środku mieszaniny na dole powolnej kuchenki. Przykryj i gotuj, aż fasola będzie miękka, a płyn lekko zgęstnieje, około 6 godzin na wysokości lub 7 do 8 godzin na niskim poziomie. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.W razie potrzeby usuń szynkę do deski do krojenia. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń mięso z kości (Odrzuć skórę i kość), rozdrobnij na kawałki wielkości kęsa i wymieszaj z powrotem z fasolą.