Slow-Cooker Przyprawiona Jagnięcina Tagine
Slow-Cooker przyprawione jagnięcina Tagine może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 646 kalorii, 50g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, liście kolendry, śliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wolno gotująca jagnięcina, Morela i Tagine Oliwkowy, Slow Cooker Chicken Tagine, oraz Slow Cooker Moroccan Chicken & Olive Tagine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Jagnięcinę posypać 1/2 łyżeczki kminku, kurkumą i solą. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać połowę jagnięciny; gotować 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron.
Jagnięcinę wyjąć łyżką szczelinową; umieścić w wolnej kuchence. Powtórz z pozostałą jagnięciną.
Wyrzucić wszelkie pozostałe kapiele z patelni, pozostawiając brązowe cząstki w patelni.
Dodaj 1/2 szklanki bulionu na patelnię, skrobanie, aby rozluźnić cząstki; gotować 1 minutę.
Wlać do wolnej kuchenki. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki kminku, pozostałą 1 szklankę bulionu, cebulę, śliwki, miód, pastę pomidorową i marchew.
Przykryć; gotować na małym ogniu Ustawienie 8 godzin lub aż jagnięcina będzie miękka.
Poszczególne porcje posypać kolendrą i migdałami.