Wolnoopalacz wieprzowina Lo Mein wymaga około 10 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 454 kalorie, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś stek z ramieniem wieprzowym, mieszankę przypraw stir-fry, warzywa Stir-fry z cukrem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Slow-Cooker Pork Lo Mein, Slow Cooker Lo Mein, oraz Slow Cooker Stir-fry Lo Mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułożyć cebulę, wieprzowinę, mieszankę przyprawową (suchą), kasztany wodne, bambusa i seler w kolejności wymienionej w powolnej kuchence 3 1/2 - do 4-kwartowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
3
Delikatnie wymieszać w mrożonych warzywach i Teriyaki baste i glazury. Increaseheat ustawienie do wysokiej. Przykryć i gotować 15 minut lub aż warzywa sątender.