Slow-Cooker piwo i ser ziemniaczany Chowder

Wolnoopalacz piwo i ser zupa ziemniaczana jest bezglutenowe, wegetariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 13g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, śmietanę do bicia, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. 187 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Slow-Cooker piwo i ser ziemniaczany Chowder, Slow Cooker Potato and Corn Chowder, oraz Slow Cooker indyk i ziemniaki Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 do 4-quart powolnej kuchence, połączyć ziemniaki, cebula, seler, marchew, czosnek i pieprz; mieszać delikatnie wymieszać.
Polać warzywami bulionem i piwem.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 6 do 8 godzin.
Około 10 minut przed podaniem grubo rozgnieść warzywa masą ziemniaczaną lub widelcem.
Dodać ser i śmietanę; mieszać, aż ser się rozpuści. Przykryć; gotować dodatkowe 5 minut lub do całkowitego ogrzania. Wierzch z grzankami.