Slow-Cooker Pikantna Pierś Z Indyka
Slow-Cooker Pikantny pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 119 kalorii, 25g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, granulki bulionu z kurczaka, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Powolna Kuchenka Pierś Z Indyka, Powolna Kuchenka Pierś Z Indyka, oraz Wolno Gotująca Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z piersi indyka wyjąć sos lub dodatkowe części.
Cebulę, seler i liść laurowy umieścić w jamie indyka. W 5-do 6-quart powolnej kuchence, umieścić indyka.
Indyka posypać solą i pieprzem. W małej misce wymieszaj bulion i wodę, aż granulki się rozpuszczą; zalej indyka.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.