Slow Cooker Pepper Steak II

Slow Cooker Pepper Steak II może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 53g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.98 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 31 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, skrobi kukurydzianej, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Stek Z Papryką Wolnoopalającą, Slow-Cooker Easy Slow-Cooker Pot-Pieczony Stek, oraz Stek Z Papryki Wolno Gotowany.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj paski stek, i szybko brązowy po obu stronach, dodając czosnek do steku podczas gotowania.
Przełożyć stek i jego soki do wolnej kuchenki.
Dodaj cebulę, sos sojowy, sól, pieprz i cukier. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin, aż mięso będzie przetargu widłowego.
Godzinę przed końcem czasu gotowania dodać zieloną paprykę. Wymieszać skrobię kukurydzianą i zimną wodę.
Wlać do wolnej kuchenki w ciągu ostatnich kilku minut i gotować, aż sos zgęstnieje.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.