Slow-Cooker Pear & Cranberry Crisp
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać powolne kuchenka Gruszka & Cranberry Crisp spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego cynamonu, gruszek, wafli waniliowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Slow Cooker Apple Cranberry Crisp, Gruszka Żurawinowa Crisp, oraz Crisp żurawinowo-gruszkowy.
Instrukcje
Połącz owoce w dużej misce. Roztopić 1/4 szklanki masła; wymieszać z owocami.
Wymieszać suchy budyń wymieszać, cynamon i 1/4 szklanki cukru do wymieszania.
Dodać do mieszanki owoców; lekko wymieszać. Łyżka do powolnej kuchenki rozpylonej sprayem do gotowania; przykryć pokrywką. Gotować na niskim 3 do 4 godzin.
W międzyczasie, kuchenka mikrofalowa pozostałe masło w płytkiej kuchence mikrofalowej danie na wysoki 30 sek.lub do stopienia.
Dodać pokruszone wafle, orzechy i pozostały cukier; dobrze wymieszać. Kuchenka mikrofalowa 1 min.; wymieszać. Mikrofalówka 1-1 / 2 do 2 min. lub do złotego koloru, mieszając co 30 sek.ostudzić.
Deser posypać zmiażdżoną mieszanką wafli tuż przed podaniem.