Slow-Cooker obfite stek i Tater zupa

Slow-Cooker obfite stek i Tater zupa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Slow-Cooker obfite stek i zupa Tater spróbować. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziemniaków, selera, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker boczek Cheeseburger zupa z Tater Tots, Obfite Powolne Kuchenka Minestrone Zupa, oraz Obfite Slow Cooker Vegetable Beef Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę na kawałki 1x1 / 4-calowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Wymieszać wołowinę i pozostałe składniki z wyjątkiem wody i mąki w 5-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
4
Wymieszać wodę i mąkę w małej misce; stopniowo mieszać do zupy, aż do wymieszania. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować około 30 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 50 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia18
Magazyn