Slow Cooker Mole-Style Pulled Pork
Slow Cooker mole-Style Pulled Pork może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.16 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś pieczeń z łopatki wieprzowej, mielony kminek, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Carolina-Style Slow-Cooker BBQ Pulled Pork, Carolina Style Slow Cooker Pulled Pork, oraz Slow Cooker Colombian-Style Pulled Pork.
Instrukcje
Wymieszaj zupę, wodę, chili w proszku, brązowy cukier, kminek i cynamon w 6-litrowej wolnej kuchence.
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza.
Przykryć i gotować na niskim przez 8 do 9 godzin lub aż wieprzowina jest przetargu widłowego.
Wyjąć wieprzowinę na deskę do krojenia. Używając 2 widelców, rozdrobnić wieprzowinę.
Dodaj czekoladę do kuchenki i mieszaj, aż się rozpuści. Odstawić wieprzowinę do kuchenki.
Umieść około 1/2 szklanki mieszanki wieprzowej na połowie każdej tortilli. Top z pomidorami i kolendrą. Złożyć tortille nad nadzieniem.