Slow Cooker Mielona Wołowina

Slow Cooker Mielona Wołowina
Wolnowar mielona wołowina wymaga około 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka nasion selera, sos worcestershire, słodzik Splenda® no calorie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 28%. Podobne przepisy to Slow Cooker Mielona Wołowina Stroganoff, slow cooker mielona wołowina i ser makaron, oraz Wolnossąca ulubiona mielona wołowina i fasola.

Instrukcje

1
Umieść mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając do kruszonki, aż wołowina będzie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Drenaż.
3
Wołowinę i cebulę przełożyć do wolnej kuchenki i wymieszać z ketchupem, granulowanym słodzikiem SPLENDA®, octem i musztardą. Doprawić nasionami selera, sosem Worcestershire, pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Nasiona SeleraNasiona Selera
SłodzikSłodzik
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
SplendaSplenda
OcetOcet
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez kilka godzin przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn