Slow-cooker Mexican Shredded Beef

Slow-cooker Mexican Shredded Beef
Slow-cooker meksykańska rozdrobniona wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje $10.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 101g białka, oraz 24g tłuszczu. 23 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka pasty pomidorowej, pietruszki, cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Po Meksykańsku Rozdrobniona Wołowina, Slow Cooker Rozdrobnione Miski Z Wołowiną Meksykańską, oraz Slow Cooker Mexican Shredded Beef {For Enchiladas} dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia52
Magazyn