Slow Cooker meksykańska Wołowina z limonką Crema i fasolą Pinto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka meksykańska Wołowina z Lime Creman i fasoli Pinto spróbować. Ten przepis służy 6. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 781 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, tortille z mąki, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Wołowina Chili z limonką Crema, Slow Cooker BBQ Pinto Beans, oraz Slow Cooker Pinto Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić mięso w wolnej kuchence i dodać czosnek, cebula, jalapenos, fasola, pomidory, chili w proszku, kminek, liście laurowe, sos Worcestershire, ocet, bulion wołowy, i tequila. Doprawić łyżeczką soli. Gotuj na niskim poziomie, aż wołowina będzie miękka i fasola są gotowane, 8 do 10 godzin, dodając dodatkowy bulion w razie potrzeby, aby fasola była nasycona i zanurzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Słonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Tequila
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wymieszać śmietanę z sokiem z limonki i kolendry w małej misce. Gdy fasola jest miękka i pieczeń pot plony do widelca, smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1,5 Kg Języka Pisanego
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
3
Podawać mięso i fasolę z ciepłymi tortillami i cremą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Dodatki (opcjonalnie)
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.