Slow Cooker Masło Jabłkowe

Slow Cooker Masło Jabłkowe
Slow Cooker Apple Butter może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 690 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, gotując jabłka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Slow Cooker Masło Jabłkowe, Slow Cooker Masło Jabłkowe, oraz Slow Cooker Masło Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pokrojone jabłko i ocet w 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Gotować, pod przykryciem, na wysokości 6 godzin. Wymieszać z cukrami i gałką muszkatołową. Zmniejsz ustawienie do niskiego; gotuj, pod przykryciem, 4 godziny. Super. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn