Slow Cooker kotlety wieprzowe BBQ
Slow Cooker kotlety wieprzowe BBQ może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 423 kalorie, 39g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 2 minuty. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Pikantne słodkie kotlety wieprzowe w wolnej kuchence-2 składniki Plus wieprzowina, oraz Kotlety Schabowe Wolno Gotowane.
Instrukcje
Rozłóż cienką warstwę sosu barbeque na dnie wolnej kuchenki. Na przemian układamy kotlety wieprzowe z sosem barbeque, wlewając pozostałą część butelki na wierzchu ostatniej warstwy kotletów.
Gotować na wysokich ustawieniach przez 3 do 4 godzin lub przez cały dzień na niskich ustawieniach.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.