Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz

Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pietruszkę, liść laurowy, kawałki słodkich ziemniaków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz, Slow Cooker gulasz wołowo-ziemniaczany, oraz Slow Cooker Chunky Beef & Potato Gulasz.
Instrukcje
Usuń nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Pokroić wołowinę na 1-calowe kawałki.
Wołowinę posypać solą i pieprzem. W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje.
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wołowinę i pozostałe składniki z wyjątkiem moreli i pietruszki. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Wymieszać z morelami. Przykryć; gotować na małym ogniu około 15 minut lub aż morele zmiękną. Wyrzucić goździki, liść laurowy i laskę cynamonu.
Gulasz posypać natką pietruszki.