Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz

Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz
Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pietruszkę, liść laurowy, kawałki słodkich ziemniaków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz, Slow Cooker gulasz wołowo-ziemniaczany, oraz Slow Cooker Chunky Beef & Potato Gulasz.

Instrukcje

1
Usuń nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Pokroić wołowinę na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wołowinę posypać solą i pieprzem. W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wołowinę i pozostałe składniki z wyjątkiem moreli i pietruszki. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Wymieszać z morelami. Przykryć; gotować na małym ogniu około 15 minut lub aż morele zmiękną. Wyrzucić goździki, liść laurowy i laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
6
Gulasz posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn