Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz

Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodki gulasz ziemniaczany może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 280 kalorii, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz olej roślinny, liść laurowy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker gulasz wołowo-ziemniaczany, Slow Cooker Chunky Beef & Potato Gulasz, oraz Wolnowarowy Gulasz Orzechowo-Słodko-Ziemniaczany.
Instrukcje
Usuń nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Pokroić wołowinę na 1-calowe kawałki.
Wołowinę posypać solą i pieprzem. W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje.
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wołowinę i pozostałe składniki z wyjątkiem moreli i pietruszki. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Wymieszać z morelami. Przykryć; gotować na małym ogniu około 15 minut lub aż morele zmiękną. Wyrzucić goździki, liść laurowy i laskę cynamonu.
Gulasz posypać natką pietruszki.