Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz

Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodkie ziemniaki gulasz
Slow-Cooker Kolumbijska wołowina i słodki gulasz ziemniaczany może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 280 kalorii, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz olej roślinny, liść laurowy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker gulasz wołowo-ziemniaczany, Slow Cooker Chunky Beef & Potato Gulasz, oraz Wolnowarowy Gulasz Orzechowo-Słodko-Ziemniaczany.

Instrukcje

1
Usuń nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Pokroić wołowinę na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wołowinę posypać solą i pieprzem. W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wołowinę i pozostałe składniki z wyjątkiem moreli i pietruszki. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Wymieszać z morelami. Przykryć; gotować na małym ogniu około 15 minut lub aż morele zmiękną. Wyrzucić goździki, liść laurowy i laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
6
Gulasz posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn