Slow Cooker jagnięce golonki z cytryną, koperkiem i fetą
Slow Cooker Lamb Shanks z cytryną, koperkiem i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 508 kalorii, 54g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, gałązki koperku plus 1 1/2 łyżki koperku, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Slow Cooker jagnięce golonki z cytryną i koperkiem, Slow Cooker Lamb Shanks, oraz Slow-cooker duszone golonki jagnięce.
Instrukcje
Golonki jagnięce przyprawiamy solą i pieprzem, a mąkę obsypujemy pyłem, wytrząsając nadmiar. Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż mieni się. Gotować trzciny jagnięce na umiarkowanie wysokim ogniu, w partiach, jeśli to konieczne, aż rumiane na całym, o 10 protokół.
Przełóż trzonki do wolnej kuchenki.
Dodaj bulion z kurczaka, gałązki koperku, czosnek, cebulę i cytrynę. Przykryć i gotować na wysokościach, aż jagnięcina będzie miękka, około 4 godzin.
Przenieś trzonki do płytkich misek i utrzymaj ciepło. Odtłuścić tłuszcz z soków kuchennych. Wymieszać 1 łyżkę posiekanego koperku i sok z cytryny i doprawić soki solą i pieprzem. Łyżka soków wraz z cebulą i cytryną na goleniach jagnięcych.
Posypać fetą i pozostałym 1/2 łyżki posiekanego koperku i podawać z orzo.