Slow Cooker Italian Sausage Subs

Slow Cooker Italian Sausage Subs
Powolne kuchenka włoskie kiełbasy Subs może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 31g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, ser provolone, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 34 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Włoskie Kiełbasy, Powolna Włoska Kiełbasa Lasagna, oraz Slow Cooker Włoski Jęczmień & Kiełbasa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W nonstick patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Miejsce w wolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Dodać paprykę i cebulę. Top z sosem makaronowym. Przykryć i gotować na niskim 4 do 6 godzin, aż kiełbasa jest w pełni gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
4
Kiełbasę ułożyć w bułkach; na wierzch polać papryką, cebulą, sosem makaronowym i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia22
Magazyn