Wolno gotujący Indyk Mole Chili wymaga mniej więcej 8 godzin i 15 minut od początku do końca. To danie główne ma 395 kalorii, 53g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera cotija, pomidory w puszkach, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest znakomite. Spróbuj Slow-Cooker Indyk Mole Chili, Slow-Cooker Chili Mole, oraz Slow-Cooker Mole Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować indyka na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence wymieszać indyka i pozostałe składniki z wyjątkiem kwaśnej śmietany i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
4
Dobrze wymieszać przed podaniem. Każdą porcję polać śmietaną i posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę