Slow Cooker Imbir Wieprzowina
Slow Cooker wieprzowina imbir może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 355 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Jeśli masz sos sojowy, wodę, korzeń imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe gruszkowo-imbirowe z Paleo Slow Cooker, Sunday Slow Cooker: Prosta Wieprzowina, oraz Slow Cooker Chinese Pork vel char siu Pork.
Instrukcje
Umieść wieprzowinę i imbir w powolnej kuchence i posyp nimi paczki przypraw z makaronu ramen.
Wlać do wody. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.
Około 10 minut przed jesteś gotowy do jedzenia, włączyć powolną kuchenkę do wysokiej. Rozbij wiązki makaronu ramen na ćwiartki i umieść je w wolnej kuchence wraz z groszkiem cukrowym i zieloną cebulą. W małej filiżance wymieszać razem sos sojowy i skrobię kukurydzianą. Wymieszać do wolnej kuchenki. Przykryć i gotować jeszcze przez około 5 minut.