Slow Cooker Honey Barbecue Brisket

Powolna kuchenka miód Barbecue mostek wymaga około 12 godzin od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 644 kalorie, 63g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 3308 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kminek, mostek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest przynoszony przez Shiksan w kuchni. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest znakomite. Spróbuj Slow Cooker Honey Barbecue Brisket, Slow Cooker Honey Barbecue Brisket, oraz Slow Cooker Barbecue Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Slow Cooker Honey Barbecue Brisket
Składnik1 mostek, 5 lbs., pierwsze cięcie
Sól i pieprz1 łyżeczka cebuli w proszku1 / 2 łyżeczki czosnku w proszku1 / 2 łyżeczki wędzonej papryki (opcjonalnie) 1/2 łyżeczki cumin1 / 4 łyżeczki pieprzu cayenne (użyj 1/2 łyżeczki na więcej ciepła)1 1/2 szklanki miodu sos barbecue 1 / 3 szklanki brązowego cukru1 / 2 łyżki skrobi kukurydzianej
Będziesz również potrzebował
Duża powolna kuchenka, pojemność 6-7 quart
Całkowity Czas: 12 Godzin