Powolny kuchenka szynka i fasola gulasz może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 280 kalorii, 22g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 20 minut. Mieszanka fasoli, śmietany, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Slow Cooker gulasz z fasoli i jęczmienia, Wolnoopalaczowy Gulasz Klopsikowo-Fasolowy, oraz Gulasz z wędzonej szynki i granatowej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać black-Eyed peas, czarna fasola, fasola garbanzo, fasola chili, cebula, szynka, i czosnek razem w wolnej kuchence. Gotować na niskim poziomie przez 5 godzin. Top z kwaśną śmietaną do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone