Slow Cooker fasolka szparagowa, szynka i ziemniaki

Slow Cooker zielona fasola, szynka i ziemniaki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Mieszanka granulek bulionu z kurczaka, młode ziemniaki, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker BBQ zielona fasola z boczkiem, Slow Cooker Grillowana Zielona Fasola, oraz Creole Style Slow Cooker Green Beans.
Instrukcje
Połowę fasoli, jeśli są duże, umieść w powolnej kuchence z wodą, aby ledwo przykryć, i dodaj cebulę i szynkę. Przykryć i gotować na wysokościach, aż się ugotuje. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować przez 2 do 3 godzin, lub aż fasola są chrupiące, ale nie zrobić.
Dodaj ziemniaki i gotuj przez kolejne 45 minut. Podczas gotowania ziemniaków Usuń szynkę z powolnej kuchenki i usuń mięso z kości. Posiekaj lub rozdrobnij mięso i wróć do powolnej kuchenki. Doprawić czosnkiem w proszku, cebulą w proszku, solą przyprawową, bulionem i pieprzem. Gotować, aż ziemniaki są gotowe, a następnie dostosować przyprawy do smaku.
Aby służyć, użyj łyżki szczelinowej, aby umieścić fasolę, ziemniaki i szynkę w naczyniu do serwowania z odrobiną bulionu.