Slow Cooker Egg Brunch Zapiekanka

Need a danie główne bezglutenowe? Powolny Cooker jajko brunch zapiekanka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, kopru chwastów, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Tamale zapiekanka w Slow Cooker-75 dni lata Slow Cooker s, 365 dni wolnego gotowania: do powolnej zapiekanki Enchilada, oraz Zapiekanka wolnoopalająca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj wnętrze wolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku odcedzić na papierowych ręcznikach i pokruszyć.
Spryskaj patelnię sprayem do gotowania i miejsce na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, czerwona papryka, i czosnek, aż cebula zmięknie, o 5 protokół. Ziemniaki wymieszać z mieszanką cebuli. Łyżka 1/3 mieszaniny ziemniaków do powolnej kuchence; dodać 1/3 boczku i 1/3 sera Cheddar. Powtórz warstwę z pozostałymi składnikami, kończąc na serze.
W misce ubijamy jajka, mleko, koperek, sól i pieprz; składniki wlewamy do wolnej kuchenki.
Gotować na niskim poziomie, 8 do 10 godzin.