Slow Cooker Domowe Fasolki
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Slow Cooker domowej roboty fasola może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Przepis ten zachwycił 119 osób. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, musztardę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Slow-Cooker Domowej Roboty Fasola, Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, oraz Powolny kuchenka czerwona fasola i ryż.
Instrukcje
Odcedzić moczony płyn z fasoli i umieścić je w wolnej kuchence.
Wymieszaj ketchup, wodę, melasę, cebulę, musztardę, sól, boczek i brązowy cukier do fasoli, aż dobrze wymieszasz.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin, mieszając od czasu do czasu, jeśli to możliwe, choć nie jest to konieczne.