Slow-Cooker Creole Jambalaya (Gotowanie dla 2 osób)
Przepis Slow-Cooker Creole Jambalaya (Gotowanie dla 2) jest gotowy w około 7 godzin i 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 30g białka, oraz 17g tłuszczu. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, krewetki, płatki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 365 dni wolnego gotowania: na wołowinę i grzyby (z tajnym składnikiem), 365 dni wolnego gotowania: do powolnego gotowania miód z kurczakiem i pieczarkami, oraz 365 dni powolnego gotowania: dla powolnej kuchenki tandetne, Nieburzone Meksykańskie muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 2 1/2 - do 3 1/2-quart powolne kuchenka, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem krewetek i ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
3
Wymieszaj krewetki. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie około 30 minut lub aż krewetki są różowe i firmy.