Slow-Cooker Cowboy Beef and BBQ Bean Sandwiches

Slow-Cooker Cowboy Beef and BBQ Bean Sandwiches
Przepis Slow-Cooker wołowina kowboj i BBQ kanapki fasoli może zaspokoić Amerykański głód w około 10 godzin i 10 minut. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,39 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeño chili, cebula, cebula kaiser bułki i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj slow-cooker maple chipotle BBQ beef, Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, oraz Slow-Cooker Hot Beef Sandwiches Au Jus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę w 3-do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Dodaj wołowinę. Top z bakedbeans i sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
WołowinaWołowina
3
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
4
Usuń wołowinę z kuchenki; umieść na desce do krojenia. Pokroić wołowinę, używając 2 widelców. Powrót wołowiny do kuchenki i dobrze wymieszać. Wymieszać z chili. Aby służyć, umieść 1/2 szklanki mieszanki wołowiny w każdej rolce i wierzch z 2 łyżkami surówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WołowinaWołowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn