Slow Cooker Colombian-Style Pulled Pork
Slow Cooker kolumbijski styl Pulled Pork może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 69g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Jeśli masz łopatkę wieprzową, mielony achiote, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 429 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Carolina Style Slow Cooker Pulled Pork, Powolna Kuchenka W Stylu Azjatyckim Ciągnięta Wieprzowina, oraz Carolina-Style Slow-Cooker BBQ Pulled Pork dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć paprykę, achiote, kminek, sól i pieprz w małej misce. Rozetrzyj mieszankę przypraw na całej wieprzowinie.
Dodać cebulę, czosnek, szalotki, piwo i 1/2 szklanki wody do powolnej kuchence i ubijać, aby połączyć.
Dodać wieprzowinę, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę i przenieść do deski do krojenia. Odcedzić płyn do rondla, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 7 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Wyciągnij wieprzowinę za pomocą dwóch widelców i wymieszaj w misce z około 1 szklanką zredukowanego płynu do gotowania.
Podawać na bułkach lub z arepami.