Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Powolny Cooker Chicken Pot Pie gulasz może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz sól czosnkową, seler, sól selerową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Slow Cooker Chicken Tamale Pie, oraz Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz kurczaka, ziemniaki, marchew, seler, rosół, bulion z kurczaka, sól czosnkową, sól selera i czarny pieprz w powolnej kuchence; gotować na wysokiej przez 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Zmiksować zamrożone mieszane warzywa do powolnej kuchenki i gotować jeszcze 1 godzinę.