Slow Cooker Chicken Parisienne
Kurczak Parisienne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.06 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, połówki piersi kurczaka, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Slow Cooker Chicken Parisienne, Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Cookbook Giveaway}, oraz Crock-Pot Chicken Parisienne.
Instrukcje
Piersi kurczaka posypać lekko solą, pieprzem i papryką do smaku.
Miejsce w wolnej kuchence.
W misce do mieszania połączyć wino, skondensowaną zupę i grzyby. W innej misce wymieszać śmietanę i mąkę. Wymieszać śmietanę z grzybami i winem.
Wlać kurczaka w powolnej kuchence.
Posypać dodatkową papryką, w razie potrzeby.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.