Przepis Slow-Cooker Chicken ' n Rice Gumbo Soup jest gotowy w około 7 godzin i 50 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka udek z kurczaka, liści tymianku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Gumbo Z Kurczaka Wolnoopalacza, ZUPA GUMBO Z KURCZAKA WOLNOOPALACZA, oraz Zupa gumbo z kurczakiem i wędzoną kiełbasą.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem okry, ryżu i sosu pieprzowego w wolnej kuchence 4 - do 5-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Ketmia Jadalna (okra)
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 godzin 30 minut do 7 godzin lub aż kurczak nie jest już różowy w środku. Wymieszać okrę. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Ketmia Jadalna (okra)
3
Łyżka zupy nad ryżem w miseczkach do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Podawać z sosem pieprzowym. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.