Slow Cooker Chai
Slow Cooker Chai to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dobrze sprawdza się jako napój. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Jeśli masz imbir, torebki herbaty, laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Slow Cooker Chai Apple Cider, Chai-Spiced Slow Cooker Gruszka Mus Jabłkowy, oraz Slow Cooker Steel Cut Chai Apple Owsianka.
Instrukcje
Wlać wodę do garnka wolnej kuchenki. Wymieszaj imbir, strąki kardamonu, goździki, laski cynamonu i ziarna pieprzu. Obróć do wysokiej; gotuj na wolnym ogniu przez 8 godzin.
Strome torebki herbaty w gorącej wodzie przyprawionej przez 5 minut. Odcedzić herbatę do czystego pojemnika. Wymieszać ze słodzonym skondensowanym mlekiem; podawać na gorąco.