Slow-Cooker Carolina Pulled-Kanapki Wieprzowe

Slow-Cooker Carolina Pulled-Kanapki Wieprzowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać wolno-Cooker Carolina Pulled - Pork kanapki spróbować. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, pieprz, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carolina-Style Slow-Cooker BBQ Pulled Pork, Carolina Style Slow Cooker Pulled Pork, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Utnij tłuszcz z wieprzowiny; umieść w kuchence. W małej misce wymieszaj brązowy cukier, sól, pieprz i paprykę; natrzyj wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W średniej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem bułek i surówki; wlać do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 do 9 godzin.
4
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami; wrócić do kuchenki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Używając łyżki szczelinowej, łyżka około 1/2 szklanki mieszanki wieprzowej, na dolnej połowie każdej rolki. Top każdy z około 2 łyżki colesław. Przykryć górną połówką rolek. Mieszankę wieprzową można ogrzać na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn