Slow Cooker Calico Zupa Fasolowa

Slow Cooker Calico Zupa Fasolowa
Slow Cooker Calico zupa fasolowa wymaga z grubsza 12 godzin od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 211 kalorii, 11g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.07 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 9 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka papryki, fasola, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Slow Cooker Calico Beans, Zupa z fasoli, boczku i szpinaku (Szybkowar, Wolnowar lub blat kuchenny), oraz Zupa z szynki i fasoli.

Instrukcje

1
Fasolę moczyć w wodzie przez noc, dobrze spłukać i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
W wolnej kuchence połączyć nasączoną fasolę, kości mięsne, pomidory, czerwone wino, pietruszkę, paprykę, nasiona selera, liście laurowe, przyprawioną sól, czosnek w proszku, cukier, mielony czarny pieprz i pokruszone płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Nasiona SeleraNasiona Selera
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Dodaj wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Gotować na niskim ustawieniu przez 3 do 4 godzin, lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5
Usuń kości, rozetrzyj i rozdrobnij mięso z kości. Odrzuć kości i zwróć mięso do powolnej kuchenki. Pozostawić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn