Slow-cooker Burgund wołowina porady

Slow-cooker Burgund wołowina porady
Slow-cooker Burgund porady wołowina może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 37g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, krem zupa grzybowa, zupa cebulowa mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina Burgund do powolnej kuchenki, Slow Cooker Burgund Beef, oraz zdrowy Wolnowar wołowina burgund.

Instrukcje

1
Wymieszaj końcówki wołowiny i pozostałe składniki w lekko nasmarowanym 5-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na wysokiej 4 godziny lub aż wołowina będzie miękka, mieszając raz po 2 godzinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Uwaga: Choć kochamy hands-off zaletą powolnej kuchenki, ten przepis działa lepiej, gdy można zatrzymać się w pobliżu, aby mieszać go od czasu do czasu. Mieszanie zapobiega przywieraniu i równomiernie rozprowadza składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn