Slow Cooker Beef Stroganoff II
Slow Cooker Beef Stroganoff II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 644 kalorie, 42g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 50 minut. Mieszanka bulionu wołowego, okrągły stek, makaron jajeczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wolnossąca Wołowina Stroganoff, Slow Cooker Beef Stroganoff, oraz Slow Cooker Beef Stroganoff.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Zwinąć wołowinę w mące i podsmażyć na gorącym oleju, aż dobrze rumiane, o 5 protokół.
Mięso przełożyć do wolnej kuchenki i polać zupą, wodą i bulionem.
Gotować na wysokim ustawieniu przez 8 godzin. Wymieszać śmietanę w ciągu ostatnich 30 minut.
Ugotuj makaron jajeczny zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podawać mięso na makaron.