Slow Cooker Beef Paprikash

Slow Cooker Beef Paprikash
Przepis powolna kuchenka wołowina Paprikash może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w przybliżeniu 8 godzin i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 388 kalorii, 36g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 26 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, koszerną sól i pieprz, makaron jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Paprykarz Wieprzowy Wolnowar, Sunday Slow Cooker: Pork Paprikash, oraz Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę rozłóż na dnie 8-filiżanki wolnej kuchenki. Wołowinę wymieszać z mąką, 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i ułożyć na cebuli. Top z papryką i czosnkiem. Wymieszać bulion, paprykę, pastę pomidorową i kminek i polać wołowiną. Przykryć i gotować, aż mięso będzie bardzo miękkie, albo na wysokim przez 4 do 5 godzin lub na niskim przez 7 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Odkryć i odstawić na co najmniej 10 minut. Śmietanę wymieszać z koperkiem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
3
Podawać na makaron jajeczny lub ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn