Slow Cooker Beef Paprikash
Przepis powolna kuchenka wołowina Paprikash może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w przybliżeniu 8 godzin i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 388 kalorii, 36g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 26 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, koszerną sól i pieprz, makaron jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Paprykarz Wieprzowy Wolnowar, Sunday Slow Cooker: Pork Paprikash, oraz Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę rozłóż na dnie 8-filiżanki wolnej kuchenki. Wołowinę wymieszać z mąką, 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i ułożyć na cebuli. Top z papryką i czosnkiem. Wymieszać bulion, paprykę, pastę pomidorową i kminek i polać wołowiną. Przykryć i gotować, aż mięso będzie bardzo miękkie, albo na wysokim przez 4 do 5 godzin lub na niskim przez 7 do 8 godzin.
Odkryć i odstawić na co najmniej 10 minut. Śmietanę wymieszać z koperkiem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać na makaron jajeczny lub ziemniaki.