Slow Cooker Barbeque Żeberka

Slow Cooker barbeque żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 46g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Mieszanka oregano, ostry sos, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Barbeque Żeberka, Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway), oraz slow cooker barbeque kanapki z wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Żeberka doprawiamy solą i pieprzem.
Umieścić na płytkiej patelni do pieczenia. Brązowy w piekarniku 15 minut. Obróć, i brązowy kolejne 15 minut; odcedzić tłuszcz.
W średniej misce, wymieszać ketchup, sos chili, brązowy cukier, ocet, oregano, sos Worcestershire, ostry sos, i sól i pieprz.
Umieść żeberka w wolnej kuchence.
Polać żeberka sosem i obrócić do płaszcza.
Przykryć i gotować na niskich 6 do 8 godzin, lub aż żeberka będą miękkie.