Slow Cooker Barbeque Żeberka

Slow Cooker Barbeque Żeberka
Slow Cooker barbeque żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 46g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Mieszanka oregano, ostry sos, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Barbeque Żeberka, Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway), oraz slow cooker barbeque kanapki z wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Żeberka doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Umieścić na płytkiej patelni do pieczenia. Brązowy w piekarniku 15 minut. Obróć, i brązowy kolejne 15 minut; odcedzić tłuszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W średniej misce, wymieszać ketchup, sos chili, brązowy cukier, ocet, oregano, sos Worcestershire, ostry sos, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Umieść żeberka w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Polać żeberka sosem i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Przykryć i gotować na niskich 6 do 8 godzin, lub aż żeberka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn